Codekit: de taskrunner voor Mac

Codekit is een prachtige tool voor Mac gebruikers. Zoals ik al eerder zei, ik hou niet echt van installaties via de command line en Codekit doet gewoon alles voor je. Ik gebruik hem voornamelijk voor compilatie van Sass maar je kan er een oneindigheid aan tasks mee uitvoeren. De compilatie van Sass loopt alvast opmerkelijk veel sneller met deze versie (3.0.3).

De ene keer dat het mij in de steek liet was dus bij de laatste upgrade. Mijn vorige projecten waren weg, alles opnieuw aanmaken dus maar misschien had ik zelf wel iets over het hoofd gezien. Niet overkomelijk als je maar tien projecten hebt en code gaat er natuurlijk niet verloren. Je hoeft enkel terug een project aan een folder te koppelen. Veel projecten blijven ook niet onder permanent Codekit beheer. Voor 34 dollar hoef je het niet te laten en je bespaart je heel wat tijd.

Codekit handige taskrunner