Website/shop

Onder het begrip website kan je nogal wat verstaan. Misschien wilt u enkel een online visitekaartje en is een content management systeem met veel configuratiewerk totaal overbodig. Bij elk project dient geanalyseerd te worden wat de behoeften en vereisten zijn. Een volledige e-commerce site om een vijftal artikelen te verkopen is bijvoorbeeld van het goede teveel. Echter valt hierin nooit een strakke lijn te trekken.

Bekijk onderstaande voorbeelden als leidraad en inspiratie, doch weet dat uw eigen project steeds dient besproken te worden. Het is immers steeds de bedoeling uw onderneming te ondersteunen met schaalbare oplossingen binnen uw budget.

Statische website

Een eenvoudige, statische website zonder toeters noch bellen? Met een strakke verzorgde vormgeving, met uw eigen bestaande logo en responsive bovendien? Dit kan reeds vanaf € 500 (ex BTW en hosting). Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier een voorbeeld.

Website met content management systeem

Zelf je content aanpassen, verwijderen, publiceren? Dan kan je echt niet zonder CMS (content management system). We kiezen hier vaak voor WordPress, soms voor Drupal. Zowel voor stijlvolle, gemakkelijke te managen websites en blogs of voor uitgebreidere platformen met groot toekomst potentieel. Afhankelijk van het gewenste en gebaseerd op een standaard template kunnen we prijzen aanbieden vanaf € 1000 (ex BTW en hosting).

Website/webshop

Uw onderneming heeft behoefte aan een degelijk platform met mogelijkheid tot uitbreiding en schaalbaarheid. Zij het website of e-commerce platform: u kan bij ons terecht. Op voorhand hier een richtprijs op plakken is onbegonnen werk. Contacteer ons en vertel ons wat uw ambities zijn.